Dörrarna numrerade i väntan på nya skyltar

Vi har beställt nya dörrskyltar och de kommer troligen i nästa vecka. Tills dess får era besökare hitta rätt dörr med hjälp av nummerskyltarna.

Nu har nästan alla de nya dörrarna monterats och vi hoppas att ni är nöjda. Dörrbytet har helt klart blivit ett riktigt lyft utseendemässigt, inte minst på loftgångarna.

Från början var det tänkt att våra namn skulle stå på tidningshållarna som finns utanför varje dörr och har plats för namn. Men vi tyckte inte att det blev så bra och beslöt att i stället köpa graverade namnskyltar i mässing. Tyvärr är det 1 - 2 veckors leveranstid på skyltarna så vi tror inte att de kommer förrän i nästa vecka.

Vi passade på att även beställa nummerskyltar med numrering enligt Skatteverkets system. De levererades redan efter två dagar och sattes på plats under onsdagskvällen.

Med hjälp av nummerskytarna är det möjligt för era besökare att försäkra sig om att de står vid rätt dörr. Lägenhetsnumret står högst upp på dörren på den sida där gångjärnen sitter.

Om ni vill kan ni också tejpa upp en lapp med ert namn på dörren i väntan på skyltarna. Laminatet som täcker dörrarna är mycket motståndkraftigt och blir inte förstört av tejp.

De hushåll som valt att behålla de gamla dörrarna har också fått nummerskytar.