Fullt ös på sommarfesten

Ja visst vräkte regnet ner men det hindrade inte att det var fullt ös under partytälten. Vår medlem Daniel Yngwe  bjöd på fantastisk underhållning. Foto: JACK HJELM

När vi tittade ut på morgonen den 18 juni var vi nog många som undrade om det skulle gå att ha den utlovade sommarfesten på gården. Regnet fortsatte att ösa ner som det gjort hela natten. Men tack vare partytälten gick festen att genomföra.

Firandet startade lite försiktigt men allt eftersom eftermiddagen gick strömmade gästerna till. Det bjöds på finfina korvar av hög kvalité, smaskiga sallader och goda drycker samt kaffe och tårta.

Grillmästaren Joakim Askenbäck fick bra fart på den nyinköpta grillen som levererades med termometer i locket och visade sig fungera jättebra.

- Jag tror jag fick upp den i 325 grader som mest, sade han nöjt när alla korvarna var grillade och glöden började falna.

Regnet fick snart konkurrens av ös av annat slag. Vår medlem Daniel Yngwe, som är professionell artist, bjöd på en fantastisk show med både sång och saxon. Flera av festdeltagarna fick också tillfälle att använda mikrofonen.

Ett stor tack till Daniel Yngwe, alla som hjälpte till med arrangemanget och, inte minst, till alla er som kom och bidrog till att det blev en så trevlig fest. Det var första gången men garanterat inte den sista.