Kallelse till extra föreningsstämma

Vi måste ha en extra stämma för att välja en ny revisor. Stämman hålls den 26 januari klockan 19 00.

Andreas Wassberg som vi valde som revior på stämman våren 2016 har slutat på Deloitte där han var anställd. Eftersom stämman beslöt att utse just honom måste vi välja en ny revisor. Styrelsen föreslår att vi väljer Deloitte som revisor. Fördelen med det är att vi då vid behov kan få en ny revisor från Deloitte utan att behöva ha extrastämma.

Kallelsen finns uppsatt i hissen och på anslagstavlan i entrén. Ni får den i postfacken på torsdagen och den publiceras även här:

Kallelse till extra stämma

Brf Hökensgata 1 kallar till extra föreningsstämma torsdagen den 26 januari klockan 19 00. Vi samlas på gården och det blir sannolikt ett mycket kort möte.

Den enda punkten på dagordningen är val av revisor. Vår tidigare revisor Andreas Wassberg har slutat på Deloitte och kan därför inte sköta revisonen av vår förening. Styrelsens förslag är att vi väljer Deloitte som revisor.

Varje medlem har en röst på stämman, om flera personer äger en bostadsrätt har de en röst tillsammans.

Om du inte kan närvara på stämman kan en annan person rösta för din räkning genom fullmakt. De som kan rösta genom fullmakt är: en annan medlem, medlemmens make, maka, sambo, förälder, syskon eller barn.

Styrelsen har mallar till fullmakter.

 

Styrelsen

 

Dagordning

1 Mötet öppnas

2 Val av mötesordförande och ordföranden presenterar protokollföraren.

3 Godkännande av röstlängden.

4 Val av två justeringsmän.

5 Stämman utlyst i behörig ordning.

6 Fastställande av dagordningen.

7 Val av revisor.

8 Mötet avslutas.