Klotter och tidningar

Nu hoppas vi ha fått ordning på hämtningen av tidningar och samtidigt sätter vintervädret stopp för klottersaneringen.

Vi har haft problem med att kärlet för gamla tidningar inte tömts varannan vecka som vi har bestämt . Nu har det visat sig att de som hämtar tidningarna haft problem med den nyckel de fått av oss. Nyckeln har varit väldigt svår att låsa upp entrén med och det har bara lyckats i bland.

Nu har nyckeln varit inlämnad för omslipning och fungerar. Därmed hoppas vi att hämtningen sker som planerat framöver.

Det är tyvärr väldigt populärt att klottra på vår fastighet och det kommer i snitt ett nytt klotter i veckan. I vanliga fall märks det inte så mycket eftersom klottret tas bort en eller två dagar efter att vi anmäler det.

Men nu när det är minusgrader fungerar inte saneringsmetoden och det gör att klottret kommer att finnas kvar tills det blir plusgrader igen. Det är bara att hoppas på att klottrarna blir mindre aktiva i kylan och att det snart blir varmare igen.

För övrigt kanske ni har noterat att vi äntligen fick några gamla surdegar åtgärdade i slutet av förra året. Skydden för ljusramperna på loftgångarna är på plats och takbelysningen i hissen lyser som den ska. Den trasiga armaturen i entrén är utbytt och tanken är att vi ska sätta upp fler armaturer för att få det ljusare.