Nu är det dags för stamspolning

Första veckan i juli ska vår rör spolas. Spolningen sker även från kök och badrum så Solna Högtrycksspolning måste få tillträde till lägenheterna.

Spolningen sker vecka 27, alltså mellan den 4 och den 8 juli, och utförs av Solna Högtrycksspolning. De ska spola stammarna men även rören från kök och badrum. De kommer också att rengöra vattenlåsen vilket är väldigt bra eftersom det är både besvärligt och smutsigt att göra själv.

Solna Högtryck kommer att sköta det här helt självständigt. De kommer att avisera i god tid när de behöver komma in i de olika lägenhetrna. Om du inte kan vara hemma kan du lämna nycklar till dem när du går till jobbet den dag rören i din lägenhet ska spolas

Kommer Solna Högtrycksspolning inte in i en lägenhet första gången gör de ytterligare ett försök vid en annan tidpunkt som de aviserar i förväg. Ett eventuellt tredje försök sker utanför det offererade priset och kosta extra. Den kostnaden kommer lägenhetsinnehavaren att få stå för.

Det är fem år sedan vi gjorde en stamspolning och det är väldigt viktigt att det sker med jämna mellanrum. Annars kan det bli stopp i rören med vattenskador som följd. Stamspolningen är en åtgärd vi utför för att undvika problem och större kostnader.

Vi är medvetna om att tidpunkten för spolningen inte är den allra bästa men gör vi den inte nu måste vi vänta till hösten.